Menú
Menú migdia de dilluns a divendres a 13,90 € i els dissabtes a 20€. Aquests menús inclouen primer plat, segon plat, postres i la primera beguda. Variem el menú diariament.
MENÚ MIGDIA 17 d’abril
Amanida de llenties i quinoa amb verduretes i tonyina
Crep farcida de mató, rucula i nous
Carxofes confitades amb encenalls de pernil
Milfulls d’albergínia amb formatge de cabra, xerris confitats i alfàbrega
Risotto de bolets
……………………………..
Bacallà confitat amb trinxat i cansalada
Romescada de rap amb cloïsses i gamba
Llobarro al forn amb anet
Confit d’ànec casolà amb poma
Turnedó de vedella amb salsa de pebre verd
……………………………
Coulant de xocolata amb gelat de vainilla (suplement 1,50€)
Escuma de cafè amb caviar de rom (només a El Dinou)
Pastís de formatge amb galeta sable
Maduixes flamejades amb gelat de vainilla
EL DINOU 20€
Copa de vi, aigua, moritz o refresc
i primera panera
TAKE AWAY 18 € + 3€ DE DELIVERY
El menú no es pot compartir excepte nen
Aquests plats poden contenir al·lèrgens , si us plau, aviseu-nos!
Vins recomenatsManuela de Naveran Chardonnay Caves Naveran 11,80€/ampolla Laqvarta Garnatxa Peludal Sant Josep Vins 9,10€/ampolla |