Restaurant de proximitat Vilanova i la Geltrú

Menú

Menú migdia de dilluns a divendres a 13,90 € i els dissabtes a 20€.   Aquests menús inclouen primer plat, segon plat, postres i la primera beguda.  Variem el menú diariament.

MENÚ MIGDIA  17 d’abril

Amanida de llenties i quinoa amb verduretes i tonyina

Crep farcida de mató, rucula i nous

Carxofes confitades amb encenalls de pernil

Milfulls d’albergínia amb formatge de cabra, xerris confitats i alfàbrega

Risotto de bolets

……………………………..

Bacallà confitat amb trinxat i cansalada  

Romescada de rap amb cloïsses i gamba

Llobarro al forn amb anet

Confit d’ànec casolà amb poma

Turnedó de vedella amb salsa de pebre verd

……………………………

Coulant de xocolata amb gelat de vainilla (suplement 1,50€)

Escuma de cafè amb caviar de rom (només a El Dinou)

Pastís de formatge amb galeta sable

Maduixes flamejades amb gelat de vainilla  

EL DINOU 20€

Copa de vi, aigua, moritz o refresc

i primera panera

TAKE AWAY 18 € + 3€ DE  DELIVERY

El menú no es  pot compartir excepte nen

Aquests plats poden contenir al·lèrgens , si us plau, aviseu-nos!

Vins recomenats

Manuela de Naveran Chardonnay

Caves Naveran 11,80€/ampolla

Laqvarta Garnatxa Peludal

Sant Josep Vins 9,10€/ampolla