Restaurant de proximitat Vilanova i la Geltrú

Menú

Menú migdia de dilluns a divendres a 14,50 €, dissabtes a 21€ i festius a 25€.   Aquests menús inclouen primer plat, segon plat, postres i la primera beguda.  Variem el menú diariament.

MENÚ MIGDIA  1 de Desembre  

Crema de remolatxa amb pipes de carbassa

Cabdells amb formatge blau i poma

Trinxat d’espigalls de Vilanova

Remenat d’ous amb bolets

Musclos al vapor

Niu de patata amb ou a baixa temperatura i oli de tòfona (suplement 2,50€)

……………………………..

Bacallà gratinat amb all i oli

Suprema de lluç a la planxa

Asmarris de bonítol de Vilanova

Botifarra de pagès a la graella

Medallons de vedella amb salsa de pebre verd  

……………………………

Coulant de xocolata amb gelat de vainilla (suplement 1,50€)

Mandarines amb xocolata

Iogurt natural amb confitura de préssec

Mató amb mel i nous

Escuma de cafè (només a El Dinou)

Gelat de coco

EL DINOU 14,50€

Copa de vi, aigua, moritz o refresc

i primera panera

TAKE AWAY 13 € + 3€ DE  DELIVERY

(comanda mínima de 20€)

El menú no es  pot compartir excepte nens

Aquests plats poden contenir al·lèrgens , si us plau, aviseu-nos!

 

Vins recomenats menú migdia

Eclosió Xarel·lo vermell i Subirat Parent

Celler Alsina&Sardà 13,00€/ampolla (a canvi de la beguda del menú)

Laqvarta Garnatxa Peluda

Sant Josep Vins 9,10€/ampolla (a canvi de la beguda del menú)