Menú
Menú migdia de dilluns a divendres a 13,90 € i els dissabtes a 20€. Aquests menús inclouen primer plat, segon plat, postres i la primera beguda. Variem el menú diariament.
MENÚ MIGDIA 8 de març
Crema de verdures amb núvol de parmesà
Amanida amb formatge de cabra i fruits secs
Amanida de cigrons amb verdures i tonyina
Crepe farcida de saltat de bolets i cansalada
Remenat d’ous amb carxofes
Risotto de bolets, espàrrecs, calçots i oli de tòfona (suplement 2,50€)
……………………………..
Bacallà gratinat amb all i oli
All cremat de lluç
Tonyina amb cous cous i verdures (suplement 3,50€)
Medallons de vedella amb chimichurri
Confit d’ànec amb salsa de cítrics
Botifarra de pagès amb hummus i all i oli de poma
……………………………
Coulant de xocolata amb gelat de vainilla (suplement 1,50€)
Crema catalana (només a El Dinou)
Escuma de cafè (només a El Dinou)
Mandarines amb xocolata
Iogurt natural amb confitura de préssec
EL DINOU 13,90€
Copa de vi, aigua, moritz o refresc
i primera panera
TAKE AWAY 12 € + 3€ DE DELIVERY
El menú no es pot compartir excepte nen
Aquests plats poden contenir al·lèrgens , si us plau, aviseu-nos!
Vins recomenatsManuela de Naveran Chardonnay Caves Naveran 11,80€/ampolla Laqvarta Garnatxa Peludal Sant Josep Vins 9,10€/ampolla |