Restaurant de proximitat Vilanova i la Geltrú

Menú

Menú migdia de dilluns a divendres a 13,90 € i els dissabtes a 20€.   Aquests menús inclouen primer plat, segon plat, postres i la primera beguda.  Variem el menú diariament.

MENÚ MIGDIA  8 de març

Crema de verdures amb núvol de  parmesà

Amanida amb formatge de cabra i fruits secs

Amanida de cigrons amb verdures i tonyina

Crepe farcida de saltat de bolets i cansalada

Remenat d’ous amb carxofes

Risotto de bolets, espàrrecs, calçots i oli de tòfona (suplement 2,50€)

……………………………..

Bacallà gratinat amb all i oli

All cremat de lluç

Tonyina amb cous cous i verdures (suplement 3,50€)

Medallons de vedella amb chimichurri

Confit d’ànec amb salsa de cítrics

Botifarra de pagès amb hummus i all i oli de poma

……………………………

Coulant de xocolata amb gelat de vainilla (suplement 1,50€)

Crema catalana (només a El Dinou)

Escuma de cafè (només a El Dinou)

Mandarines amb xocolata

Iogurt natural amb confitura de préssec

EL DINOU 13,90€

Copa de vi, aigua, moritz o refresc

i primera panera

TAKE AWAY 12 € + 3€ DE  DELIVERY

El menú no es  pot compartir excepte nen

Aquests plats poden contenir al·lèrgens , si us plau, aviseu-nos!

Vins recomenats

Manuela de Naveran Chardonnay

Caves Naveran 11,80€/ampolla

Laqvarta Garnatxa Peludal

Sant Josep Vins 9,10€/ampolla