Restaurant de proximitat Vilanova i la Geltrú

Menú

Menú migdia de dilluns a divendres a 15 €, dissabtes a 22€. Aquests menús inclouen primer plat, segon plat, postres i la primera beguda.  Variem el menú diariament.

MENÚ MIGDIA  16 d’Agost

Primers plats

Gaspatxo amb crostons

Tomàquet de l’hort amb ceba tendra, quinoa i tonyina 

Amanida amb formatge feta i fruits secs

Remenat d’ous amb bull negre i espinacs

Gnocchi amb salsa de tomàquet i alfàbrega

Arròs cremós de bolets

Niu de patata amb ou a baixa temperatura i oli de tòfona (suplement 2,50€)

 

Segons Plats

Bacallà amb samfaina

Cueta de rap gratinat amb all i oli de sobrassada i mel

Daus de tonyina amb verdures (suplement 4,00€)

Botifarra de pagès a la graella amb hummus

Medallons de vedella amb salsa de formatge blau

Postres

Coulant de xocolata amb gelat de vainilla (suplement 1,50€)

Tiramisú casolà

Gelat de mojito

Iogurt natural amb confitura de préssec

Daus de síndria  

 

15€ per persona

Copa de vi, aigua, refrec o cervesa

i primera panera

 

El menú no es  pot compartir excepte nens

Aquests plats poden contenir al·lèrgens , si us plau, aviseu-nos!

Vi recomenat menú migdia

Manuela Chardonnay

Celler Naveran 13,20€/ampolla (a canvi de la beguda del menú)

 

Laqvarta Garnatxa Peluda

Josep Vins  Vins 11,10€/ampolla (a canvi de la beguda del menú)