La Carta
PER OBRIR BOCA
Patates decimonòniques | 5,90€ |
Llàgrimes de pollastre amb confitura de tomàquet | 8,90€ |
Tempura d’albergínia amb mel i sèsam | 7,50€ |
Tempura de seitons de la llotja de Vilanova | 8,10€ |
Tempura de verdures amb ou a baixa temperatura i encenalls de foie | 9,80€ |
Carpaccio de vedella ecològica amb encenalls de formatge artesà | 9,70€ |
Encenalls d’espatlla de porc ibèric | 14,00€ |
Pa de coca amb tomàquet | 2,50€ |
PER COMENÇAR
Amanida amb bacallà i romesco | 13,20€ |
Amanida de formatge de cabra amb fruits secs i vinagreta de mostassa |
9,80€ |
Ravioli de tòfona amb ou a baixa temperatura | 12,90€ |
DEL MAR I DE LA TERRA
Bacallà confitat amb parmentier trufat | 16,60€ |
Corball amb niu d’espaguetis negres i fonoll | 17,10€ |
Tonyina a la planxa amb guacamole | 13,70€ |
Peus de porc amb ceps i moniato | 16,80€ |
Costellam de porc Ral d’Avinyó a baixa temperatura | 15,70€ |
Timbal de vedella amb foie i salsa de vi ranci | 17,50€ |
Cap i pota de vedella de Cal Tomàs amb cigrons | 12,30€ |
Steak tàrtar de vaca vella madurada ecològica | 21,90€ |
CUINA DOLÇA
Coulant de xocolata amb gelat de maracujà | 6,90€ |
Bunyols de poma amb gelat de llet merengada | 5,90€ |
Crepe suzette | 5,90€ |
Maduixes flamejades amb gelat de vainilla | 7,10€ |
Crema catalana amb pinya | 5,00€ |
Depenent de la temporada i la disponibilitat del producte i del productor, alguns plats poden no estar disponibles cada dia.
Aquests plats poden contenir al·lèrgens , si us plau, aviseu-nos!
Aqui pot descarregar-se la nostra carta de temporada