La Carta
PER OBRIR BOCA
Patates decimonòniques | 4,90€ |
Llàgrimes de pollastre amb confitura de tomàquet natural | 6,80€ |
Brandada de bacallà amb cansalada confitada | 8,80€ |
Tempura de carxofes | 7,40€ |
Tempura de verdures amb ou a baixa temperatura i encenalls de foie | 9,40€ |
Carpaccio de vedella ecològica amb encenalls de formatge artesà | 9,00€ |
Encenalls d’espatlla de porc ibèric de gla | 14,00€ |
Pa de coca amb tomàquet | 2,50€ |
PER COMENÇAR
Amanida amb calçots, bacallà i romesco | 10,20€ |
Caneló de peix amb beixamel de bolets | 11,20€ |
Ravioli de tòfona amb ou a baixa temperatura | 12,90€ |
DEL MAR I DE LA TERRA
Bacallà confitat amb parmentier trufat | 15,60€ |
Corball amb trinxat i bull negre de Cal Tomàs | 16,10€ |
Timbal de vedella amb foie i salsa de vi ranci | 16,50€ |
Steak tàrtar de vaca vella madurada ecològica | 21,90€ |
Garrí contitat amb chutney de pinya i poma | 19,80€ |
CUINA DOLÇA
Coulant de xocolata amb gelat de maracujà | 6,90€ |
Bunyols de poma amb gelat de llet merengada | 5,90€ |
Crema catalana amb daus de pinya | 5,00€ |
Cigaló sòlid de rom | 5,00€ |
Depenent de la temporada i la disponibilitat del producte i del productor, alguns plats poden no estar disponibles cada dia.
Aquests plats poden contenir al·lèrgens , si us plau, aviseu-nos!
Aqui pot descarregar-se la nostra carta de temporada