El Celler
El celler del restaurant El Dinou s’ha omplert amb vins de proximitat
Per això tots els nostres vins són de DO catalanes, i la majoria elaborats amb varietats de raïm pròpies del seu territori.
Aquí teniu alguns dels vins de la nostra carta, que ajuden a explicar millor la filosofia amb què l’hem elaborada.
I aquí podeu descarregar-vos la carta de vins
Escumosos
- Ancestral Finca Viladellops – Xarel·lo vermell – DO Clàssic Penedès
- Oriol Rosell Brut Nature Reserva – Xarel·lo, Macabeu i Parellada – DO Cava
- Clos Lentiscus Sumoll Blanc de Noirs Brut Nature – Sumoll – DO Clàssic Penedès (Garraf ), Agricultura Ecològica i Biodinàmica
Blancs
- Sasserra – Malvasia de Sitges- DO Penedès (Garraf)
- Vinya sota bosc – Muscat i Gewürztraminer- DO Penedès (Garraf)
- Finca Viladellops Xarel.lo XXX–Xarel·lo – DO Penedès (Garraf) Agricultura ecològica
- Agaliu – Macabeu – DO Costers del Segre
- Rialla – Garnatxa blanca – DO Terra Alta
Rosats
- Petit Caus Rosat -Merlot, Ull de llebre, Syrah, Cabernet Sauvignon i Cabernet Franc- DO Penedès (Garraf) Agricultura Ecològica.
- Vinya del Metge – Garnatxa roja, Garnatxa negra- DO Empordà , Agricultura Ecològica
Negres
- Viladellops garnatxa – Garnatxa – DO Penedès (Garraf), Agricultura Ecològica
- Hisenda Miret – Garnatxa – DO Penedès
- Les Sorts Vinyes Velles – Garnatxa i Samsó – DO Montsant
- L’Interrogant – Garnatxa, Samso i Cabernet Sauvignon – DOQ Priorat
- Lo terme de Guiu Roig – Samsó – Terra Alta